fredag 31 oktober 2008

Scrapping.no fyller 5 år!

I dag fyller det fantastiske scrappeforumet Scrapping.no 5 år.

Jeg har vært medlem på forumet i ca. 4 år, og trives utrolig godt. Får oppfylt alle mine behov for scrappeskravling og annen skravling der.

Gratulerer til forumet!!!

onsdag 29 oktober 2008

Ferie og scrappeshopping

Denne uka er vi på ferie i Bodø der John kommer fra. Kom på lørdag og blir vel til lørdag, altså en uke. Foreldrene til John har kjøpt seg bærbar data og fått internett mens vi var her, så da får jeg stilt litt av mine internettabstinenser. Passer på nå på morgenen før alle andre har stått opp...

Jeg har overbevist John om at vi bør ta en tur på Trel i dag, så jeg ser fram til det. Har vært inne på nettsida og kikket litt på hva de har, og jeg tror ikke det blir problemer med å finne noe jeg har lyst på. Problemet blir nok heller å begrense seg. :)

Ellers har vi planer om å dra en tur på kino med Maja i dag. Hadde vært koselig å få gjort noe med bare henne for en gang skyld. Stort sett har vi jo lillebror, Jacob, "på slep", og det er jo ikke alltid like artig når man er fire år.

Legger ved et bilde av noe jeg har tenkt å kjøpe på Trel i dag. Bare for å live opp denne posten litt... :)

Disse rubonsene fra Urban Prairie-serien til Basic Grey, har stått på ønskelista mi ei stund. Ellers håper jeg på å få kjøpt litt mønsterark, litt thickers og litt annet småstæsj.

Merkelig hvor lykkelig man blir ved tanken på scrappeshopping gitt!!

måndag 20 oktober 2008

Fredfull - skisse #16 hos Pencil Lines


Begynte på denne LOen i gårkveld, og har fått gjort den ferdig i dag. Den er scrappet etter skisse #16 inne hos Pencil Lines. Selv om den er enkel, ble jeg igrunn ganske fornöyd.

Synes det bilde av Jacob er så vakkert, for han ser virkelig fredfull ut der han ligger.

Da jeg holdt på med denne LOen oppdaget jeg noe forskrekkelig. Det er helt mystisk, og kan i grunnen ikke forklares på noen som helst måte; jeg eier omtrent ikke svarte bokstaver.
Har jo QK så jeg kan trykke ut svarte bokstaver, men jeg ville ha noe annet denne gangen; chipboard eller rubons. Men der var det dårlig gitt. Jeg hadde ikke en gang svart maling på lager, slik at jeg kunne male noen chipboards selv. Så da er det vel bare å skrive det opp på ting-jeg-må-se-etter-i-nettbutikker-og-som-sikkert-kommer-til-å-stå-på-önskelista-til-noe-annet-interessant-som-jeg-bare-MÅ-ha-dukker-opp lista mi.

Endte opp med å bruke noen rubons fra American Crafts. De var litt "magre" i forhold til hva jeg kunne tenkt meg, men det fungerte.

söndag 19 oktober 2008

Ny LO!

Har da mistet litt scrappegnisten i det siste, men jeg holder ut.

Nekter å gå inn i en slik scrappetörke som jeg hadde för sommeren. Et år varte den!

Har scrappet et par bidrag til noen konkurranser her i Sverige. Mest fordi det er lett å scrappe til konkurranser, for da har man en tidsfrist. Disse to LOene kan jeg ikke legge ut enda.

Men jeg har gjort en til LO, med gamle bilder (fra 2006), og litt gammel pynt.

Utfordrer meg selv litt med å få unna noe av det gamle jeg har liggende. Her er det den runde tagen, eyelets og et bånd som har ligget lenge og vel för de kom til sin rett.

Fikk ikke noe bra bilde av den, men greit nok...

Blog Candy hos Ankas Design

Ankas Design har en blog candy gående mens hun har höstsalg. Kjempefine stempler med norske tekster, til en billig penge.

Stikk inn i butikken og se da vel!

Og se den fine blog candyen...

lördag 18 oktober 2008

Julies Blog Candy

Julie har en blog candy ute for å feire at hun har blitt demonstratör for Stampin' Up! Gratulerer!

Kjempefin blog candy, så man kan jo håpe man vinner!

fredag 17 oktober 2008

En koselig kveld i går

I går var jeg ute med jobben på kvelden. Det var så superkoselig. Först var vi på jobben og drakk et glass champagne för vi dro i vei på gresk restaurant og spiste god mat.
De på jobb ringte meg for flere uker siden og lurte på om jeg kunne väre med ut, og jeg sa jo selvfölgelig ja. Er ikke så ofte jeg er ute, og for en gangs skyld passet det seg slik at John jobbet på dagtid. Jeg hadde ikke fått med meg hvorfor vi skulle ut, tenkte det bare var for å kose oss, uten noen spesiell grunn.
Men i går da vi satt å drakk champagne måtte jeg jo bare spörre om hva det egentlig var vi feiret. Så var det jo meg vi feiret (fordi jeg og John hadde giftet oss i sommer) og en annen på jobb som ble 60 år i sommer.
Så etter vi hadde spist fikk jeg gavekort på en type glassmagasin-butikk, og det ble jeg kjempeglad og rört over. Nesten så jeg begynte å gråte. De er jo så söte og snille med meg de på jobben. Og mens vi satt der i går begynte jeg å tenke på at vi skal flytte herfra til våren, så jeg ble nesten litt trist.
Men vi hadde det i hvert fall artig. Etter vi hadde spist og drukket et par glass vin, dro fire stk. av oss videre på en pub og drakk litt mer vin og pratet. Måtte jo benytte meg makismalt av kvelden... :)

Da jeg kom hjem lå Maja i vår seng og sov. Hun hadde fått et anfall av falsk krupp (som hun har hatt mange ganger för, men nå var det lenge siden), så John hadde hatt henne inne i vår seng, med vinduet på vidt gap. Han hadde lest et par böker for henne når anfallet gikk over, og der hadde hun sovnet.
Hun fikk et anfall igjen i natt, så da var jeg oppe med henne. Satt inne i senga hennes med vinduet på vidt gap, og etter 20 minutter var det stort sett over. Så da la jeg meg på gulvet ved siden av sengen hennes og sov litt, för jeg gikk å la meg i min egen seng igjen.

Satser på litt scrapping, avslapping og soving i helga. John har fri, og det föles alltid mye bedre med helg da.

Legger med noen bilder av Jacob som er tatt for et par dager siden. Han vokser og blir större for hver dag. Klåfingra og nysgjerrig, men så snill.

söndag 12 oktober 2008

Når katta er borte...

Fikk gjort et par av oppgavene til "Når katta er borte..." på Minneriket.

Denne er en scraplift av Gydas LO av brudebuketten.


Denne andre er til oppagaven "ut av deg selv", hvor man skulle scrappe noe man vanligvis ikke gjör. Jeg valgte da å scrappe en lilla LO. Jeg scrapper aldri i lilla, så jeg tenkte det kunne väre en okey utfordring til meg selv. Også hadde jeg jo det perfekte bilde til lilla også.
Ble ikke ferdig med denne för i kveld, så bildet er litt dårlig. Tatt inne i mörket, med kunstig lys. Ser i grunnen mer rosa enn lilla ut, men jeg lover at den er lilla i virkeligheten altså... :)

lördag 11 oktober 2008

I kveld skal det scrappes

Har hatt en litt laber periode hva gjelder scrapping etter at Scrappestafetten var slutt. Venter i grunnen på at Scrappeligaen skal starte i november. Men siden det er litt langt fram, fant jeg ut at det er vel bare å sette i gang med andre "prosjekter".

Har lett litt inne på noen svenske scrappebutikker for å se om jeg fant noen konkurranser å delta på. Har ikke så store ambisjoner om å vinne noe, men det er jo greit å scrappe med et mål for öye.

Og inne på Minneriket er det lagt ut mange oppgaver i helga, i "Når katta er borte...". Flere av disse oppgavene så morsomme ut, så jeg har skrevet ut disse også. Så når bare Maja har kommet seg i seng litt senere, så setter jeg i gang...

måndag 6 oktober 2008

Vinnerbidrag i Scrappestafetten

Jippi!!!! Jammen vant jeg oppgave 8 i Scrappestafetten. Det hadde jeg aldri trodd... Hadde så problemer da jeg lagde denne LOen. Slet skikkelig med å få noe pynt på den. Fant ut at vinterpynt er noe jeg mangler, og det lille jeg fant var vanskelig å plassere. Endte da opp med et par gamle mönsterark, metallsnöfnugg fra MM som jeg malte, et chipboard hjerte, litt hekleblonde og en gammel pyntenål. Men resultatet var jeg i grunnen brukbart fornöyd med...

Totalt kom laget mitt, Papirjentene, på andre plass i stafetten, og det er jeg skikkelig fornöyd med. Flinke var vi!!

onsdag 1 oktober 2008

Bursdagsfeiring og höst

På söndag hadde vi barneselskap for Maja. Hadde leid festlokalet som hörer til borettslaget, og det var herlig å slippe å ha selskapet hjemme. Det kom 11 gjester, og det begynte helt vilt. Alle sprang rundt og skrek. Trodde aldri vi skulle holde ut de tre timene som selskapet skulle vare. Men heldigvis roet de seg ned etterhvert, og selskapet ble veldig bra. Men jeg skal innrömme at det er godt å tenke på at det bare er bursdag en gang i året. Får vel strekke meg til to dager i året når Jacob blir större. :)

Her er Maja i bursdagsstasen. Ny kjole med ugler på. Har fått litt dilla på ugler for tida jeg...

Jacob var med på festen, og han syntes det var moro. Hadde nesten ikke tid til å sove mens selskapet varte, for han måtte jo få med seg alt.

Her er et höstbilde av Maja. Tok dette da vi var på vei hjem fra barnehagen i går.